Maxime The Skin Institute

Huidproblemen

''Bij Maxime The Skin Institute ben je op het juiste adres om je huidproblemen te behandelen.''

Bij Maxime The Skin Institute kunnen we verschillende huidproblemen behandelen. Onderstaand worden de verschillende behandelingen weergegeven. Ik vind het namelijk belangrijk dat je vóór de afspraak precies weet welke behandeling je gekozen hebt en wat het verwachtingspatroon hierbij is. 

Waarschijnlijk heb je zelf al van alles geprobeerd om het rustiger te krijgen als je last hebt van acne. Acne is lastig om zelf op te lossen. Bij acne komen vaak veel factoren kijken die invloed hebben. Bij Maxime The Skin Institute ben je op het juiste adres om er zo snel mogelijk van af te komen! Klik hier voor meer informatie.

Bij roodheden kun je denken aan couperose of rosacea. Dit is een huidaandoening die helaas niet helemaal te genezen is. Wat wel mogelijk is, is om met de juiste behandelingen en thuisproducten je huid rustig te houden. Heb jij last van roodheden in je huid en wil je je huid weer in balans brengen? Dan ben je bij Maxime The Skin Institute op het juiste adres om je huid weer onder controle te krijgen. Klik hier voor meer informatie.

Pigmentvlekken, littekens en grove poriën zijn oneffenheden in je huid die voor jezelf best storend kunnen zijn. Waarschijnlijk probeer je dit zelf dagelijks te camoufleren of heb je wel eens andere dingen geprobeerd om het te verminderen. Helaas kunnen wij deze oneffenheden nooit helemaal voor je weghalen. Het is wel mogelijk om met de juiste behandelingen en producten voor thuisgebruik pigmentvlekken, littekens en grove poriën te verminderen. Bij Maxime The Skin Institute ben je op het juiste adres om jouw huid weer egaler te krijgen zodat je huid weer kan stralen. Klik hier voor meer informatie.

Scroll naar boven