Maxime The Skin Institute

Beauty for everybody

Of je nu ons huidinstituut bezoekt voor het bijwerken van je wenkbrauwen of voor een complete peeling treatment. Je zult ervaren dat iedereen op een gelijkwaardige manier behandeld wordt, namelijk: persoonlijk, gastvrij en eerlijk. 

Maak kennis met ons uitgebreid aanbod aan behandelingen en onze doeltreffende én persoonlijke aanpak. Wij verwelkomen je graag en ervaar zelf het verschil bij Maxime The Skin Institute waarbij het persoonlijke contact en onze passie voor huidverbetering centraal staan. Door onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgen wij altijd voor een meetbaar resultaat. Wij laten je weer stralen.

Pijlers die bij ons centraal staan

1

Years of Experience

Beleving

Wij bieden jou een totaal beleving aan waarbij huidverbetering en ontspanning centraal staan.

2

Happy Clients

Innerlijke rust

Wij zorgen ervoor dat je zowel van binnen als van buiten weer gaat stralen. Wij brengen je terug naar je innerlijke rust.

3

Programs & Trainings

Persoonlijke touch

Bij ons sta jij als klant hoog in het vaandel. Wij hanteren een werkwijze waarbij persoonlijk contact centraal staat.

Ons huidinstituut in het centrum van Horst

In hartje Horst vind je ons Huidinstituut waar je in ons authentiek pand helemaal tot rust komt, zowel van binnen als van buiten.

Bij Maxime The Skin Institute werken we met heel veel liefde voor ons vak. Dat merk je ook wanneer je bij ons in de behandelstoel ligt. We nemen uitgebreid de tijd voor jou zodat we jou droomhuid kunnen behalen. Zodat jij met een zelfverzekerd gevoel de deur bij ons uitgaat. 

Door regelmatig trainingen te volgen en op de hoogte te zijn van de laatste trends, kunnen we jou ook kwaliteit garanderen. Dat zie je ook terug aan de merken die wij zorgvuldig hebben uitgekozen. Zo ben je er ook zeker van dat je altijd de beste behandeling krijgt bij ons in het huidinstituut.

Scroll naar boven