Maxime The Skin Institute

Maak kennis met ons team

Maxime Lenssen - Eigenaresse

Aanwezig op: dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag - eerste zaterdag v.d. maand.

Ik ben Maxime Lenssen, de eigenaresse van Maxime The Skin Institute. Vroeger heb ik zelf een huidprobleem gehad. Ik had in mijn puberteit veel last van acne. Zo is mijn passie ontstaan voor het vak. Omdat ik weet hoe het voelt om met een huidprobleem rond te lopen kan ik me altijd ook goed inleven in de klanten. Mijn passie heb ik dan ook gevonden in huidverbetering.

Wanneer je bij ons in de salon komt, vind ik het fijn dat je je prettig voelt. Ik zal uitgebreid de tijd voor je nemen om je te voorzien van tips en adviezen. Samen kunnen we jou droomhuid behalen.

Daarbij ben ik ook nog een mega perfectionistisch en leergierig. We blijven door ontwikkelen om de nieuwste behandelingen toe te kunnen voegen zodat we er nog meer resultaat uit kunnen halen voor jou als klant.

Mariska Vercoulen - Huidspecialist

Aanwezig op: maandag - dinsdag - woensdag - donderdag

Ik ben Mariska Vercoulen, huidspecialist bij Maxime The Skin Institute.

Nadat ik vroeger veel last heb gehad van acne is mijn interesse in de huidverzorging enorm gegroeid gedurende de jaren. Nadat ik mijn studies Allround-Schoonheidsspecialiste en Medisch Assisterende Doktersassistente had afgerond wist ik dat mijn passie ligt bij het verbeteren van de huid, door de cosmetische- en medische kant te combineren.

Ik ben erg leergierig en sta altijd open om nieuwe dingen te leren om mijn kennis nog meer uit te breiden en jou het beste advies te geven.

We bring you back to your inner self through
relaxation and skin improvement.

Scroll naar boven