Maxime The Skin Institute

Meet & Treat

Wanneer je voor de eerste keer komt voor huidverbetering, is het belangrijk om vooraf jouw wensen goed te bespreken en je huid te bekijken. Bij iedereen starten we met een uitgebreide First Treatment en een huidscan. In deze behandeling geven we jouw het juiste behandel- en productadvies en wordt jouw persoonlijke huiddieet samengesteld.

De Meet & Treat gaat samen met een kennismakingsbehandeling, zodat jij al vast een impressie kunt krijgen van onze werkwijze en producten. 

De Meet & Treat is te boeken voor € 85,00

Wanneer je voor de eerste keer komt voor een huidverbetering, starten we met de First Treatment. Als eerst ga je een intake formulier invullen. Op dit formulier staan duidelijke vragen waarmee we jouw huiddoelen beter in kaart kunnen brengen. Samen bespreken we wat we voor jouw huid kunnen doen om jouw droomhuid te kunnen behalen. Het behandel- en productadvies wordt in ‘Your Skinpaspoort’ genoteerd en deze krijg je na de behandeling mee naar huis. 

Tijdens de First Treatment krijg je een kennismakingsbehandeling waarin we jouw huid gaan behandelen. Zo kunnen we zien hoe de huid reageert op de producten. Nadat we klaar zijn met de behandeling kun je alles terug vinden in ‘Your Skinpaspoort’. Hierin staat het behandel- en productadvies wat hoort bij het behalen van jouw droomhuid.

Het behalen van jouw droomhuid kunnen we natuurlijk niet alleen. Ook jij als klant speelt een belangrijke rol. Een groot deel doe je namelijk zelf. De dagelijkse verzorging van jouw huid gaat thuis gewoon door. Om het maximale uit de behandeling te halen, is het erg belangrijk dat de producten ook thuis gebruikt worden. De huid moet dagelijks gereinigd en verzorgd worden. De juiste huidverzorging zorgt ervoor dat we sneller de juiste resultaten behalen. Hierdoor kun jij sneller jouw droomhuid behalen. 

Huidscan met de Observ 520 X

De Observ 520 X maakt een huidscan van jouw huid. Om het juiste behandelplan samen te stellen en de juiste producten te adviseren is een goede huidanalyse van belang. De Observ 520 X analyseert ook de diepere huidlagen waardoor we ook onderliggende huidaandoeningen kunnen zien. Iedere huidverandering ontstaat namelijk in de diepere huidlagen. Dit wordt vaak pas later zichtbaar aan het huidoppervlak. We maken het onzichtbare in jouw huid zichtbaar.

De Observ 520 X brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld. In 8 seconde maakt de Observ 520 X 8 verschillende foto’s. Zo krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, de structuur van jouw huid en de diepere huidlagen. Zo kunnen we je laten zien hoe het ervoor staat met de pigmentatie in je huid, roodheid, actieve talgklieren, de textuur, zonneschade en nog meer.

Met de informatie die de Observ 520 X ons geeft kunnen we een nauwkeurig huidadvies samenstellen. Zo kunnen we ook preventief gaan behandelen op veranderingen die nog niet zichtbaar zijn maar die wel aanwezig zijn in jouw huid.

 

Wist je dat 70% van het resultaat behaald wordt met thuisproducten? De overige 30% behaald je door de behandelingen in de salon. Daarom kunnen we alleen samen jouw droomhuid behalen.

Kristen Moore

Gebruik door thuisproducten
70%
Behandelingen in de salon
30%
Scroll naar boven