Maxime The Skin Institute

O2 Lift Facial

''Na deze behandeling ziet de huid er frisser, egaler en stralender uit.''

De IMAGE Skincare O2 Lift staat ook wel bekend als de ‘mini facelift’. Deze behandeling geeft direct een liftend effect, de huid een egalere teint, zorgt voor een frisse uitstraling en een zachtere huid. Deze behandeling is perfect om in te zetten wanneer je een speciale gelegenheid hebt en je huid op z’n mooist wilt zijn.

De O2 Lift is de zuurstofbehandeling van IMAGE Skincare. Het is een ontspannende anti-aging behandeling waarbij rimpeltjes en fijne lijntjes zichtbaar minder worden. Het is een complete gezichtsbehandeling. De specialiteiten van de O2 Lift zijn de speciale enzymatische peeling en het bruisende zuurstofmasker.

 

Deze enzymatische peeling is op basis van ananas en papaya. Deze peeling verwijdert op een milde wijze alle dode huidcellen van het gezicht.
Hierdoor is de huid in staat om een hoge dosis actieve werkstoffen op te nemen in de huid. 

 

Na de peeling wordt het bruisende zuurstofmasker als een gelstructuur aangebracht. Zodra de gel in aanraking komt met de huid, verandert het in schuim. Dit zuurstofmasker vervoert zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie van enzymen in je huid. Hierdoor neemt de collageenproductie toe en de huid verbeterd aanzienlijk. Na deze behandeling zie je gelijk dat de huid er frisser, egaler en stralender uitziet. 

Scroll naar boven