Maxime The Skin Institute

Huidscan Observ 520 X

''We maken het onzichtbare in jouw huid zichtbaar.''

De Observ 520 X maakt een huidscan van jouw huid. Om het juiste behandelplan samen te stellen en de juiste producten te adviseren is een goede huidanalyse van belang. De Observ 520 X analyseert ook de diepere huidlagen waardoor we ook onderliggende huidaandoeningen kunnen zien. Iedere huidverandering ontstaat namelijk in de diepere huidlagen. Dit wordt vaak pas later zichtbaar aan het huidoppervlak. We maken het onzichtbare in jouw huid zichtbaar.

De Observ 520 X brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld. In 8 seconde maakt de Observ 520 X 8 verschillende foto’s. Zo krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, de structuur van jouw huid en de diepere huidlagen. Zo kunnen we je laten zien hoe het ervoor staat met de pigmentatie in je huid, roodheid, actieve talgklieren, de textuur, zonneschade en nog meer.

Met de informatie die de Observ 520 X ons geeft kunnen we een nauwkeurig huidadvies samenstellen. Zo kunnen we ook preventief gaan behandelen op veranderingen die nog niet zichtbaar zijn maar die wel aanwezig zijn in jouw huid.

 

Scroll naar boven