Maxime The Skin Institute

Facials

Bij de facials binnen Maxime The Skin Institute wordt de focus gelegd op het ontspannen. Deze facials zijn voor iedereen geschikt. Voor jong of oud, man of vrouw. Tijdens een Facial maken we gebruik van IMAGE Skincare en/of Alpha-H. Dit zorgt ervoor dat we voor elk huidtype, de passende producten kunnen afstemmen. Tijdens een Facial verwennen we jouw huid met onze innovatieve producten. We reinigen de huid van onzuiverheden wat resulteert in een gezonde teint en een stralende huid. Jouw huid is na zo’n behandeling al voelbaar en zichtbaar verbeterd. Ook ga je daarna weer helemaal relaxt de deur uit. 

Bij Maxime The Skin Institute kun je kiezen uit de volgende facials behandelingen:

  • Dubbele reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, crème masker en een volledige dagverzorging.
  • Let op! Bij deze behandeling zit geen massage en wenkbrauwen waxen!
  • Dubbele reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen waxen, crème masker, massage schouders en een volledige dagverzorging.
  • Dubbele reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen waxen, sheetmasker, massage gezicht en gelaat en een volledige dagverzorging.
Bij alle facials zit het harsen/epileren van de wenkbrauwen begrepen. Behalve bij de Quick Facial niet, daar moet het als ‘extra’ bijgeboekt worden.
Wil je graag meer uit je Facial halen? Dan raden we je aan om ‘extra’s’ toe te voegen aan je Facial. 

Extra’s die je kunt boeken tijdens je Facial om het uitgebreider te maken:

Enzymatische peeling op basis van fruitenzymen die zorgen voor directe celvernieuwing en herstel van de natuurlijke balans van de huid. 

Door een speciaal masker toe te voegen, krijgt je huid een prachtige glow. Deze ware beauty essential zorgt voor directe hydratatie! Er zijn verschillende speciale maskers. Samen beslissen we welke het beste bij jouw huid past. 

Door de oogpads toe te voegen zorg je ervoor dat jij korte metten maakt met een vermoeide uitstraling en fijne lijntjes onder je ogen. In plaats daarvan krijg je een frisse uitstraling en worden tekenen van vermoeidheid vermindert. Hallo jeugdige look! 

Dermaplanning is een manuele techniek die wordt uitgevoerd met een, speciaal voor dermaplanning ontworpen, steriel chirurgisch mesje, die overtollige huidschilfers, donsharen en onzuiverheden van de huid verwijderd. Dermaplanning zorgt voor direct voor een zachte stralende huid en geeft de huid een natuurlijke glow!  

Scroll naar boven