Maxime The Skin Institute

Microneelding

''De huid ziet er gezonder, strakker en gelijkmatiger uit.''

Een behandeling met de Dermapen 4 zorgt ervoor dat er op een effectieve manier de huid in de diepte wordt vernieuwd. We verfraaien de huid zonder de bovenste huidlaag van de huid te beschadigen. Met Microneelding maken we kanaaltjes in de huid. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid.

DSCF9894

De Dermapen 4 is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Microneelding apparaat op de markt en heeft al vele prijzen mogen ontvangen. De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Microneelding apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten. Sinds kort is het ook een van de enige pennen in Nederland die medisch gecertificeerd is.

 

Hoe voelt de behandeling aan?
Het is geen ontspannende behandeling. Maar het is goed te verdragen. De huid kan na de behandeling gedurende 12-48 uur wat rood zijn. De meeste mensen kunnen echter onmiddellijk na de behandeling weer aan hun dagelijkse bezigheden beginnen. We brengen na de behandeling de Cover Recover en deze zal de huid camoufleren, kalmeren en genezen zodat je onmiddellijk weer je dagelijkse bezigheden kunt hervatten.
 
Hoelang duurt het voordat ik resultaten kan zien?
Je ziet normaal gesproken al resultaat na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen variërend van 2-8 weken). De toestand van je huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen voor en na behandeling.
 
Dermapen behandelingen worden toegepast voor behandeling van:
  • Fijne lijntjes & rimpels
  • Acne
  • Littekens
  • Vergrote poriën
  • Pigmentatie
  • Striae
  • Rosacea
Scroll naar boven