Maxime The Skin Institute

Acne behandelingen

Acne is een veel voorkomend huidprobleem. Ook kan het verschillende triggers hebben. Daarom is het altijd van te voren belangrijk om een goede intake en huidanalyse te maken. Kom je voor de eerste keer bij ons? Dan adviseren we om als eerst een First Treatment in te plannen. 

Tijdens deze behandeling vul je als eerst een vragenlijst in en daarna gaan we een huidanalyse maken met behulp van de Observatie 520X. Dit huidanalyse apparaat maakt het onzichtbare, zichtbaar in de huid. 

Daarna gaan we je huid behandelen. Tijdens deze behandeling leggen we uit wat voor producten het beste bij jou huid passen en hoe je deze thuis mag gaan gebruiken. Het is namelijk erg belangrijk dat je thuis ook aan de slag gaat. Wist je namelijk dat 70% van het resultaat uit thuisproducten bestaat en de overige 30% uit behandelingen bij in de salon. 

Bij Maxime The Skin Institute kun je kiezen uit de volgende acne behandelingen:

Eerder geschikt voor onzuiverheden/goede reinigende behandeling.

Heb je echt acne? Dan is deze behandeling wat effectiever omdat we gebruik maken van fruitzuur peelings. 

*Behandelingen kunnen worden vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Bekijk van te voren je polis om te kijken of je het bij ons kunt laten vergoeden. Wij zijn een ANBOS geregistreerde salon met een AGB-code en we zijn aangesloten bij het Skinregister. 

Scroll naar boven